Hogyan működik a gyógyító a világban?

2024-07-20 17:38:20-kor,Hogyan működik a gyógyító a világban? kategóriában

Hogyan működik egy gyógyító a világban?

A gyógyítónak ki kell nyilatkoztatnia, hogy csak ennek él. ...Mert ez egy ÚT. Az ő útja ezen vezet, és ezen kell mennie. Ez olyan, mint egy ösvény. Nem lát mást, csak az utat. Mintha sűrű bozót választaná el attól, ami a világban van. Az út mentén szakadatlan akadályok vannak. Ezek nemesítik a lelkét, és segítik megértését a törvénynek. Hite átsegíti majd mindezeken. A hit olyan erő, amely a földi gondokon átsegíti őt. Segíti a Fény-Erő, az Erő-Központ, és a Központi-Agy. Ez a kettősség, ami a földi utat jellemzi, megalapozza majd a hitet. A Központi-Agy irányítója mindennek. Isten fölött áll. Isten Atyja. Ő a Tudat isten. Isten ősei a törvény szerint élnek. Nem tehetnek mást, ilyen a természetük. 

Isten él. Isten Atyjai a vezetésben élnek. Őket csak a hit élteti. Nem ismernek más törvényt. Nem zavarja be őket a földi gond. Amit életnek nevezünk, az sokkal tágabb élet. Isten imádkozik Atyjához, a Tudathoz. Isten ősi Magja megújító mantrát hoz. ŐSBIZALOM. ...Ez a legfontosabb. ,,Ősbizalom, őserő, megújítva minden erő." 

© Jacsó Teodóra


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.