Spirituális könyvek

A Tükörben a boldogságom című könyv alapmű a lélek fejlődéséhez.

TARTALOM:
Köszönetnyilvánítás
Előszó
Bevezető
Történetem kezdete
Ősbizalom
Mit jelent Isten szerint fejlődni
Transzmutáció
A naplómból
Az elemek
A lélek-tükör letörlése
Hortus sanitatis - Az egészség kertje
Szent üzenetek Jézustól - ​Sanctus Jesus Christus
A kegyelem

​316 színes oldal; ​mérete: 19,5 x 12,5 cm; A 5 méret; puha borító.Ár: 5990 Ft

💌jteodora@gmail.com
Postaköltség: normál 1400 Ft; elsőbbségi 1600 Ft

Ajánlott levélként, előre utalás után.

Számlaszám:  Jacsó Teodóra  O T P  1 1 7 7 3 3 9 1 - 0 1 2 4 3 4 7 7


Ez egy meséket és imákat tartalmazó trilógia, ami számos kérdést megfogalmaz. Megérinti például a spirituális út témáját, mint etnográfiai művet, amit megszentelt a környezetből érkező sok üzenet, amit égi mesterek adtak közre, hogy továbbítva legyen a népnek. Számos témát ölel körbe, melyben az egész család megtalálhatja saját gyümölcsét; a felnőttek és a gyermekek. Sok izgalmas kaland várhat ránk a mű olvasása során, amik titokban hozzásegítenek minket a spirituális fejlődéshez. Könnyed és szép megfogalmazása nem emberi termék, hanem szellemi. Így osonnak be az üzenetek az égi világból a földi világba, s megszenteljük ügyünket ezáltal. A szentség csak olvasói által válhat szentséggé, így tudja beteljesíteni feladatát.

Hallgasd hát e szavakat; a mesterek és tanítványok kapcsolatáról szól ez a könyv, s hogy a tanítvány hogyan válhat mesterévé a tudásnak, az írásnak, ha nem egyedül van. Nincs egyedül többé az, akit a Szellem kísér. Így készült ez a mű; - kéz a kézben jártunk, mindig együtt voltunk, és mindig csak írtunk: szebbnél szebb üzeneteket, témákat - gyógyításokról, hitről, s meséltünk, festettünk. Festményeink segítik e sorok megértését, és tanítják a rendet, fegyelmet, s a mennyet. Ámen. E sorok írója őrzi ezt a könyvet. Köszönjük a figyelmet. ( Ui.: Árulás lenne nem kiadni ezt a könyvet.)

Ez a könyv tartalmaz sok információt arról, miként kellene élnünk a mai világban. Miként kellene élnünk, ha aggodalomtól mentesek vagyunk, hogyan forduljunk környezetünk felé türelmesen, miként viselkedjünk. Együtt éljünk a természettel, és sikereink nagyok lesznek, ha tudjuk ezt, és a jövőben e szerint cselekszünk. E könyv írója tudja ezt, s a spirituális világot megnyitva nyitja meg nekünk az utat önmagunkba, önmagunk felé. Jó, jó… de mit jelent ez? Hogyan lehet a spirituális világot megnyitni? Azáltal, hogy írt egy könyvet, mely mindezt tartalmazza. Tartalmazza a válaszokat ezekre a kérdésekre. Így hát, olvassuk el, és kérdezzünk magunktól. E könyv írója sok utat megtett, míg eljutott e könyv megjelenéséig. Ismerd meg írásait, mik az Útról szólnak. Arról az útról, mit megtett ő is, mint sok másik elődje. Jacsó Teodóra ma már csak ír, zenéket szerez és énekel. Festményeket fest, képzőművészetében is megnyilvánul a spirituális világ. Talán nem egyszer kiderült, hogy ő a rémülettől nem félt. Hogy ő a kudarctól nem félt. Hogy ő háborítatlanul boldog. Bármi legyen, ez a szeretet hírnökeinek névjegye.

E könyv hasznos lehet gyógyítóknak, spirituális úton járóknak, szellemi útkeresőknek, biomódszereket kedvelőnek, természetgyógyászoknak, orvosoknak, természetes utakat, módszereket kedvelőknek, bioenergetikával gyógyítóknak, spirituális tanítóknak, szellemgyógyászoknak, Isten gyermekeinek, vagyis mindenkinek. 

Spirituális, tanító jellegű, hitre nevelő mesekönyv.

Jacsó Teodóra Áldott álomból eredő lélekmese című könyve megváltással kapcsolatos történetet varázsol a mennyből a földre.

Az Áldott álomból eredő lélekmese azért született, hogy egyre jobban belelássatok a menny birodalmába. Szeretettel nyújtom át nektek ezt a könyvet, amely a mennyből született. Az egység erejével, az egység szeretetével küldöm ölelésemet nektek. Szeretettel: Teodórától. A mennyből jöttem, s üzeneteket közvetítek nektek. Halljátok meg a hangom! Igazságot hordozok. Az Úrtól jöttem. Ámen.
Az Áldott álomból eredő lélekmese olyan szövegek gyűjteménye, melyek a mennyből jöttek.
Műfaja: drámai költemény.
A4-e méret; ​140 színes oldal; 65 gyönyörű színes kép;
ISBN 978-615-01-9872-9


💌jteodora@gmail.com
Postaköltség: normál 2800 Ft; ​elsőbbségi 3400 Ft.

GLS szállítással: 2400 Ft, előre utalással.

Számlaszám: Jacsó Teodóra O T P 1 1 7 7 3 3 9 1 - 0 1 2 4 3 4 7 7

Ár: 7990 FtEz a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.