Miért nincs ingyen a gyógyítás, mikor a gyógyító ingyen kapja a tudását, képességét?

Jacsó Teodóra írásai és üzenetek kategóriában

Miért nincs ingyen a gyógyítás, mikor a gyógyító ingyen kapja a tudását, a képességét?

Ahhoz, hogy a gyógyító olyanná váljon. hogy képes legyen gyógyítani, ahhoz le kell mondania a világról. Tehát másképp nem kereshet pénzt. Le kell mondania a világról, hogy olyan állapotba kerüljön, el kell távolodnia a földi dolgoktól. 

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, át kell adnia magát a mennyei világnak. Ha még író is, vagyis égi írnok, akkor könyveket kell kiadnia, vagyis be kell fektetnie nem kevés pénzt, hogy a néphez eljussanak a tanítások.  Akár mesék, akár intő égi üzenetek, mind nagyon fontosak. Emelik a nép lelkét, tanítják imádkozni, és helyesen gondolkodni.

Ha egy ember felismerte, hogy amiben él tarthatatlan, akár sújtja betegség, akár nem, és az élet kárhoztatásait már nem akarja, egy gyógyítóhoz fordul. A gyógyító átad rezgésben egy információt, amit képvisel. Mivel kiküldték a világba, nincs más választása, minthogy eszerint éljen. De nem a világból. Viszont a világban. Ha egy gyógyító megszünteti a tevékenységét, megbetegszik, és meghal. ...Mert nem a törvénynek megfeleően cselekszik. (Nem emberi törvénynek, hanem égi törvénynek.) Ezért van szüksége a gyógyításokért kapott támogatásokra.  

© Jacsó Teodóra



Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.